Recintes

TEATRO BARCELÓ / EL CIELO DE BARCELÓ

Inaugurada a la dècada dels vuitanta amb l'Studio 54 de Nova York com a referència, el Teatro Barceló va ser un altre dels enclavaments ineludibles de la Movida, i encara avui és un dels punts claus de la nit madrilenya. Per les seves parets han desfilat en qualitat de convidats nocturns artistes de la talla d'Andy Warhol, Prince o els Rolling Stones. Com recinte de concerts compta amb dos espais, la sala principal i una més reduïda anomenada El Cielo de Barceló, ideal per propostes més íntimes.

Adreça
Calle Barceló, 11

http://teatrobarcelo.com/

JOY ESLAVA

En funcionament com a discoteca des del 24 de febrer de 1981 i ubicada al cor de Madrid a escassos metres de la Puerta del Sol, la sala Joy Eslava és una de les més emblemàtiques de la ciutat. Abans, sota el nom de Teatro Eslava, havia albergat estrenes d'obres teatrals d'autors com Lorca, Gala o Valle Inclán, fins que a la dècada dels vuitanta va esdevenir un dels espais d'obligada visita per a les personalitats més destacades de la Movida Madrileña. Des d'aleshores han estat centenars els concerts celebrats en aquest espai, amb capacitat per unes mil persones i els seus ja característics balcons que ofereixen una visibilitat privilegiada sobre l'escenari.

Adreça
Calle Arenal, 11

http://joy-eslava.com/

SALA TABOÓ

Situada al rovell de Malasaña, la sala Taboó duu gairebé vint anys consolidada com una de les parades obligades del circuit nocturn madrileny. Concebuda com a sala de concerts i club de ball al mateix temps, compta amb dos espais: una sala superior d'aforament reduït i una inferior, on es troben l'escenari i la pista de ball, que compta amb petites grades al seu voltant que afavoreixen un ambient íntim ideal per a directes i sessions de DJ. Com a club té en l'amplitud de mires el seu principal punt fort. Depenent de la nit escollida, es poden escoltar des dels últims sons urbans a indie rock o electrònica.

Adreça
Calle de San Vicente Ferrer, 23

http://www.taboo-madrid.com/

Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.